Experience Crikvenica - Wellness

Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Wellness-Outdoor).

Projekt obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama na području rivijere te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

U ovom posebnom jesenjem doživljaju Crikvenice moći ćete uživati od 24. rujna pa sve do kraja listopada.

 

Kako bi Vaš doživljaj Crikvenice bio potpun ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete u Thalassotherapiji i Termama Selce.

Thalassotherapia Crikvenica Vam nudi vikend pakete u odabranim terminima (listopad i studeni) uz popust na redovnu cijenu smještaja i gratis masažu, zatim Thalasso Medical Spa preventivne i kurativne medicinske programe te dodatne pogodnosti uz tretmane za njegu tijela i lica.

Relaksirajte se, odmorite i dovedite u top-formu uz stručnjake Poliklinike Terme u Selcu. Odaberite  program za zdravlje i ljepotu u trajanju 2-5 dana, u potpunosti prilagođen vašim potrebama. Posjetite vaš izvor zdravlja na crikveničkoj rivijeri i doživite vrhunski wellness i medicinski tretman za sva osjetila!

 

Posebna ponuda - Thalassotherapia Crikvenica:

Boravak u zatvorenim prostorima i nedostatak fizičke aktivnosti u razdoblju pandemije ostavili su negativne posljedice na organizam. Mjesec lipanj iskoristite za rekuperaciju organizma i unapređenje zdravstvenog stanja putem naših rehabilitacijskih i spa programa:

1) Thalasso Relax / 2 noćenja / 3 dana u sljedećim terminima:

15.10. – 17.10.
29.10. – 31.10.
05.11. – 07.11.

- Smještaj u dvokrevetnoj sobi objekta Vila Dalmacija (pomoćni krevet ili obiteljske sobe na upit)
- Polupansion
- 1x relaksirajuća masaža 30 min. uključena u cijenu boravka
- Kupanje u bazenu s morskom vodom uključeno u cijenu

Posebna ponuda: 225,00 kn po osobi na noć

Više informacija na: https://thalasso-ck.hr/cjenik/posebne-ponude/thalasso-experience 

2) Kurativni i preventivni programi za unapređenje zdravstvenog stanja organa za kretanje, olakšavanje bolova i povećanje pokretljivosti u zglobovima, vratu i kralježnici. Programi su vođeni od strane fizioterapeuta te uključuju fizioterapeutsku procjenu i evaluaciju, individualne ili grupe vježbe u bazenu ili u dvorani, elektroterapijske i toplotne procedure.

- Na sve programe odobravamo 10% popusta tijekom listopada i studenog

Više informacija na: https://thalasso-ck.hr/cjenik/posebne-ponude/thalasso-medical-spa-program


3) Uz jedan kupljeni tretman za njegu lica i tijela poklanjamo gratis medicinsku parcijalnu masažu u trajanju od 20 min. Odaberite jedan od tretmana za relaksaciju, detoksikaciju, anticelulitni ili za njegu lica i počastite se jednom parcijalnom masažom u trajanju od 20 min.

Više informacija na: https://thalasso-ck.hr/cjenik/posebne-ponude/thalasso-experience-medical...

 

Posebna ponuda - Terme Selce:

 

ISTRAŽI GASTRO

ISTRAŽI OUTDOOR

0
No votes yet