TERME SELCE

 

Poliklinika Terme je prva privatna poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj u kojoj vam se pruža mogućnost zdravstvenih usluga iz 6 specijalnosti: fizikalne medicine i rehabilitacije/reumatologije, interne medicine i kardiologije, neurologije, opće kirurgije, ortopedije, dermatologije/venerologije. Osnovna djelatnost Poliklinike je fizikalna medicina i rehabilitacija. Tijekom 30 godina rada Polikliniku Terme je posjetilo preko 46 000 zadovoljnih klijenata iz 87 zemalja, uključujući vrhunske sportaše od kojih 120 olimpijaca. Bogato iskustvo u dijagnostici, primjeni neoperativnih metoda liječenja i rehabilitacije bolesti i stanja lokomotornog sustava te prevenciji, pokazuje značajno unaprjeđenje općeg zdravstvenog stanja korisnika.

Programi fizikalne terapije i rehabilitacije Poliklinike Terme obuhvaćaju upalne reumatološke i metaboličke bolesti, postoperativnu rehabilitaciju, neurorehabilitaciju, sportsku medicinu kao i rehabilitaciju djece i mladih i preventivne programe. Koristeći moderne tehnologije i ciljane terapijske procedure na siguran i učinkovit način postižu se iznimni rezultati.
Posebni sportski program TS ASP* - jedinstveni program za sportaše po metodi drVB razvila je prim. Vlasta Brozičević s timom stručnjaka. Za svakog pojedinačnog pacijenta kreira se sportski terapijski program u skladu s individualnom procjenom i ciljevima pacijenta. Svaki program se izrađuje na temelju nalaza medicinskih dijagnostičkih pretraga, izokinetičkih testiranja i drugih evaluacijskih metoda.  Poliklinika Terme je BIODEX izokinetički referentni centar za Hrvatsku, a uz Biodex izokinetička i funkcionalna testiranja  sportski program obuhvaća i specijalističke preglede radi prevencije sportskih ozljeda.
Posebnu skupinu programa pod brandom Healthy Living by IBD čine wellbeing programi koji uključuju nutricionističko i psihološko savjetovalište i Top manager programi za rizične skupine zanimanja. Program mršavljenja Poliklinike Terme je tijekom 30 godina poznat po svojoj uspješnosti! Svakom pacijentu se pristupa individualno i kreira se program ovisno o zdravstvenom statusu, ciljevima i potrebama. Ključnu motivacijsku ulogu u programu ima i psihološko savjetovanje uz svakodnevne kontrole i kontinuiranu potporu, kao i savjetovanje nutricioniste i izrada jelovnika na bazi mediteranske prehrane. Uz individualizirane programe mršavljenja, provodi se i program Junior kampa za mršavljenje djece i adolescenata.
Odjel dermatologije i kozmetologije Poliklinike Terme pruža cjelovite programe za vaše zdravlje i ljepotu – od specijalističkog pregleda dermatologa, pregleda madeža dermatoskopom i Medical IPL tretmana do inovativnih tretmana lica i tijela i antiage terapije.
Kao odgovor na izazove koje predstavlja pandemija koronavirusa kreirani su posebni post-COVID programi  s ciljem što kraćeg vremena oporavka kao i poboljšanja općeg zdravstvenog stanja osoba koje su preboljele koronavirus i pate od njegovih posljedica, post-COVID sindroma.
Obratite nam se za više informacija i posjetite vaš izvor zdravlja na crikveničkoj rivijeri!

 

Kontakt podatci
Poliklinika Terme, Selce
1. prilaz I. L. Ribara 8
HR-51266 Selce
+385 (0)51 764 076
+385 (0)51 764 055

Podružnica Terme, Rijeka
S. Krautzeka 66 C
HR-51000 Rijeka
+385 (0)51 400 420

0
No votes yet