Experience Crikvenica - Outdoor

Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Wellness-Outdoor).

Projekt obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama na području rivijere te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

U ovom posebnom jesenjem doživljaju Crikvenice moći ćete uživati od 24. rujna pa sve do kraja listopada.

 

TZG Crikvenice je tijekom rujna i listopada pripremila niz nenaplatnih aktivnosti na otvorenome u koje se možete uključiti u samo nekoliko klikova. Svakog vikenda počevši od petka 24.9.2021. do konca listopada profesionalni vodiči i fitness treneri vodit će organizirane sportsko-rekreativne programe:

  • Svakog petka od 16:00 sati je okupljanje na Trgu Stjepana Radića za organizirano nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom. Popularna šetnja kojom se aktivira 90 posto mišića, a odnosu na klasično hodanje, sagorijeva čak do 40 posto više kalorija aktivirajući pritom jednako gornji i donji dio tijela.
     
  • Subote su rezervirane za dvije aktivnosti. Jutarnja rekreacija koja započinje u 10:00 sati na plaži hotela Kaštel probudit će u vama pravi sportski duh, a pritom ćete uživati u predivnom okruženju na svježem zraku u prisustvu ljekovitog aerosola. Radi se o funkcionalnom grupnom treningu uz more koji će vas pripremiti za popodnevnu aktivnost – aktivnu šetnju i trening u prirodi pod vodstvom profesionalnih trenera, koja započinje u 16:00 sati sa Trga Stjepana Radića.
     
  • Za organiziranu aktivnost nedjeljom u pomoć ćete pozvati svog „dvo-kotačnog prijatelja“, obzirom da se radi o vođenoj biciklističkoj turi. Vožnja obuhvaća područje Crikveničko-vinodolske rivijere, vozi se 20-30 km uz Dubračinu do Tribaljskog jezera, a ruta je prilagođena kako bi ju mogli savladati i rekreativci slabije fizičke spreme. Start je svake nedjelje u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Ne brinite, ukoliko vaš „prijatelj“ trenutno nije dostupan ili nije savršeno spreman za ovu aktivnost, TZG Crikvenice će vam pomoći s informacijom o najmu bicikla po najboljoj cijeni i uz dostavu na željeno mjesto.

Prijave za sportsko - rekrativne programe su obvezne.
U slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

PRIJAVNICA

 

ISTRAŽI GASTRO

ISTRAŽI WELLNESS

0
No votes yet