Aktualno

Javni poziv možete pročitati ovdje JAVNI POZIV - RIBARSKI TJEDAN 2020

  Biciklistička tura – Novi Vinodolski – Bribir – Grižane - Drivenik Datum: 19. svibnja, 2019.

  Turistička zajednica Grada Crikvenice raspisuje Javni poziv za odabir originalnog i prepoznatljivog suvenira Grada Crikvenice  

Ovim putem Vas obavještavamo da će se održati sommelierski tečaj 1. razine kojeg organizira Hrvatski sommelier klub u suradnji s g. Miroslavom Palinkašem iz Vinske kuće Pavlomir.

Prije nego počne nova, a nadamo se još uspješnija, turistička sezona, Turistička zajednica Grada Crikvenice odlučila je organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s c

  Poštovani, pozivamo Vas na javnu prezentaciju Strategije razvoja turizma Crikveničko – vinodolske rivijere 2019. – 2029.

Ima li bolje destinacije od Crikvenice da bude mjesto susreta zdravlja, turizma i znanja, i to upravo u godini kada slavi 130 godina organiziranoga turizma?

Plivački maraton Šilo – Crikvenica, najpoznatiji plivački maraton u Crikvenici i najstariji plivački maraton na Jadranu, tradicionalno se trebao plivati 15. kolovoza 2018., na blagdan Velike Gospe, zaštitnice Grada Crikvenice. 108.

Stranice