Parkirališta

 

Parkirališta s cjelogodišnjom naplatom

Zona "0" obuhvaća sljedeća parkirališta:

Zona "1" obuhvaća sljedeća parkirališta:

 

Parkirališta sa sezonskom naplatom od 15. svibnja do 30. rujna

Zona "1" obuhvaća sljedeća parkirališta:

Zona "2" obuhvaća sljedeća parkirališta:

 

Kupnja parkirne karte

  • Satne, dnevne, povlaštene ili pretplatne parkirne karte za otvorena javna parkirališta mogu se kupiti na blagajni Organizatora parkiranja, putem mobilne aplikacije "PayDo", Viberom ili slanjem sms poruke odgovarajućem operateru.
  • Satne karte na zatvorenim parkiralištima mogu se kupiti na naplatnim kućicama ili automatskim blagajnama.

Mjesečne i turističke parkirne karte

  • Građani Grada Crikvenice, vlasnici vozila, mogu na blagajni EKO - MURVICE d.o.o. kupiti mjesečnu kartu koja za zimski period iznosi 42,00 kune, odnosno 250,00 kuna za pravne osobe i radnike zaposlene kod pravnih osoba u ulicama određenim Općim uvjetima.
  • Tijekom ljetnog perioda, od 15.05.-30.09. tekuće godine, mjesečnu parkirnu kartu mogu kupiti stanovnici s prebivalištem na području Grada Crikvenice i to samo za ulice određene Općim uvjetima i to po cijeni od 250,00 kuna, kao i pravne osobe i radnici zaposleni u ulicama određenim Općim uvjetima. Popis ulica možete pogledati u Općim uvjetima usluge parkiranja.
  • Na blagajni EKO – MURVICA d.o.o. mogu se za prijavljene i registrirane goste kupiti turističke karte po cijeni 40,00 kuna dnevno.
  • Mjesečna i turistička karta ne osigurava rezervaciju mjesta, već samo parkiranje na slobodnom parkirnom mjestu na otvorenim javnim parkiralištima.

Teretnim vozilima i autobusima, osim vozila koja prevoze opasne tvari, dozvoljeno je parkirati vozila na zatvorenom javnom parkiralištu "Stadion".

Više informacija