S ljubimcem na odmor

Crikvenica – pet friendly destinacija

Na crikveničkoj rivijeri ljetujte s ljubimcem pored sebe!

 

Na Rivijeri Crikvenici kućni su ljubimci glavne njuške. Mi ih obožavamo i baš zato su dobili svoju plažu smještenu gotovo u centru Crikvenice. Plaža "Podvorska", najbolja plaža za pse u Hrvatskoj, otvorena je u srpnju 2010. i od tada svake godine nudi sadržaj više. Od tuša namijenjenoga isključivo četveronožnim kupačima pa do poligona za igru. Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a pravila ponašanja istaknuta su na obavijesnoj ploči. Do sada je osvojila razne nagrade, ali i, što je puno važnije, srca brojnih vlasnika i njihovih najdražih čupavaca. Ova je plaža svojevrstan celebrity o kojemu se piše i priča po cijelome svijetu. Uz igru u moru, vaši ljubimci ovdje mogu i uživati pod vlastitim tušem ili nadstrešnicom te na miru popiti pivo u kafiću. Dobro ste pročitali, jer "Monty’s Dog Beach & Bar" Crikvenica, prvi takav kafić u Hrvatskoj, nudi pivo, sladoled, torte i ljekovite čajeve za pse.

Zatreba li vaš najbolji prijatelj savjet veterinara, nema brige, Rivijera Crikvenica ima sve. Osim toga, mnogi smještajni kapaciteti nose oznaku pet friendly, a u čast kućnim ljubimcima u rujnu se organizira manifestacija Crikvenica 4 Pets.

Vjerujemo da ćete uživati u ugodnim druženjima uz more, a za još bezbrižniju šetnju u društvu vaših ljubimaca, preporučujemo da se uputite na Ljubavnu cesticu ili Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici te prekrasnu šetnicu Kačjak – Perhati, koja spaja Dramalj i Jadranovo. Čeznete li za mirnim i idiličnim zelenim okruženjem, krenite put Vinodola i uživajte u šetnji uz Tribaljsko jezero ili istražite njegova šumska prostranstva, do kojih vas dijeli manje od pola sata vožnje automobilom.

O Rivijeri Crikvenici već dugo vremena laju mnoge zadovoljne njuške, i to iz brojnih zemalja svijeta. Ako ne vjerujete, dođite i brzo će vas razuvjeriti njihovo veselo mahanje repom.

 

Ovo su adrese i potrebne informacije:

 

ZA ZDRAVLJE VAŠEG LJUBIMCA

Veterinarska stanica, veterinarska ljekarna i pet shop Crikvenica
Kotorska 28, Crikvenica
+385 51 241 932
veterinari.ck@gmail.com

Veterinarska stanica Rijeka
Stube Marka Remsa 1, Rijeka
+385 51 345 033, +385 91 214 8822
info@vetstri.hr
www.vetstri.hr

Salon za njegu i šišanje pasa "Rose dogs corner"
Kotorska 11, Crikvenica
+385 91 555 6031
ruzica.vukoja@gmail.com

 

 

PET FRIENDLY SMJEŠTAJ

Pet friendly hoteli na Rivijeri Crikvenici - popis

Pet friendly restorani - popis
 

 

PET FRIENDLY ZONE ZA ODMOR, ZABAVU & AKTIVNOSTI

Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica
Podvorska bb, Crikvenica
montysdogbeach@gmail.com
www.monty.hr

0
No votes yet