Vikend rekreacije [Experience Crikvenica]

21. svi. 2022. - 22. svi. 2022.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

Slijedi Vikend rekreacije 21. i 22. svibnja. Dva će dana crikvenički Trg Stjepana Radića biti mjesto susreta svih željnih rekreacije, opuštanja i zdravog natjecateljskog ozračja, a sve pod budnim okom iskusnih trenera.

U subotu, 21. svibnja, u 9 h počinju vježbe mobilnosti i istezanja u grupama, namijenjene svim dobnim skupinama. Paralelno će se održavati i popratno-pokazne aktivnosti, a bit će tu i poligon za djecu te razna natjecanja, od kojih je svakako najzanimljivije natjecanje u guranju saonica po kategorijama (osnovna i srednja škola). U 17 sati na trgu počinje obiteljsko natjecanje na veslačkim ergometrima u trajanju od 5 minuta. Dobrodošli su svi članovi obitelji, koji se mogu izmjenjivati kako žele, a cilj je prijeći što više metara i, jasno, dobro se zabaviti. Sudionike očekuje ponuda besplatnih zdravih smoothija.

U nedjelju, 22. svibnja, u 9 h ponovno kreću vježbe na trgu, a zatim i druge aktivnosti testiranja kondicije (saonice s utezima, farmer walk itd.). U 17 h je timsko natjecanje na poligonu kondicijske izdržljivosti, koji traje 3 minute, a uključuje ASSAULT BIKE, saonice s utezima i Concept2 bike erg. Podijeljeno je u dvije kategorije - sportaši i rekreativci, a jedan se tim sastoji od triju članova (ženskih i muških). Pobjednik je onaj tim koji ima najveći ukupni zbroj kalorija i metara.

 

Najmlađe očekuje Dječji sportski vikend. Program će se oba dana održavati cjelodnevno na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, koji će postati veliki teren za sport i zabavu.  Sudionike očekuju sprave za rekreaciju, trampolini, razni poligoni (za vožnju romobilom, za kolutove, 20 metara dug ninja poligon), veliko odbojkaško igralište, koševi, ljudski nogomet i pikado, a vodit će ih devetero animatora.

 

Posebna ponuda tretmana i usluga zdravstvenih ustanova naše rivijere:
 

TERME SELCE
Besplatna body analiza
20.5. i 27.5.2022.
Prijave na: info@terme-selce.hr

 

THALASSOTHERAPIA CRIKVENICA
Besplatno sudjelovanje u Grupnim vježbama disanja
Svake subote u svibnju od 8:00 do 9:00 sati u Parku medicinske rehabilitacije u sklopu bolnice (u slučaju lošeg vremena dvorana Panorama). Uvjet za sudjelovanje je posjedovanje COVID potvrde. Prijave nisu potrebne.

 

Otkrijte cijeli program Experience Crikvenica (Health & Outdoor)

No votes yet