EXPERIENCE CRIKVENICA [HEALTH & OUTDOOR]

06. svi. 2022. - 29. svi. 2022.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

Zdravi, aktivni i puni doživljaja u svibnju

Kako izgleda kad svaki vikend otkriva novi sportsko-rekreativni doživljaj? I to u stoljetnoj oazi zdravlja, gdje uživaju neumorni mali i veliki istraživači, ljubitelji prirode i opuštanja? Otkrijte to u svibnju i pronađite svoju omiljenu priču na Rivijeri Crikvenici, gdje će proljetne boje biti još ljepše uz Experience Crikvenica (Health & Outdoor). Ovaj će zanimljivi projekt Turističke zajednice Grada Crikvenice povezati zdravlje, aktivnosti i rekreaciju na svježem zraku, gastronomiju i druženje svih generacija.

Ugodna i blaga klima, spoj čistog morskog i planinskog zraka, kilometri šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pružaju brojne mogućnosti za opuštanje i aktivnosti uz more i u zelenom zaleđu Rivijere Crikvenice, i to u svako doba godine. Navedeni su aduti, uz želju da se očuva bogata tradicija zdravstvenog turizma i spoje sve njegove vrijednosti, najveća motivacija za Experience Crikvenica (Health & Outdoor).

Četiri će uzbudljiva tematska vikenda u svibnju donijeti niz zanimljivih i raznovrsnih događanja, koji su besplatni za korisnike.

 

Naravno da je nezaobilazan dio zdravog načina života i hrana pa će Experience Crikvenica začiniti i maštoviti kuhari, koji će tijekom svibnja pripremati posebnu gastronomsku ponudu. Sudjelovat će odabrani restorani na Rivijeri Crikvenici, a zdravi meniji po promotivnim cijenama bit će složeni od nekoliko slijedova.

 

5
Average: 5 (1 vote)