Pogodnosti za privatne iznajmljivače

13. svi. 2021.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

TZG Crikvenice aktivno provodi niz aktivnosti i projekata kao podršku turističkoj industriji na svome području. Zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom osmišljene su dodatne aktivnosti kao direktna pomoć obiteljskom smještaju na području Grada Crikvenice.


Objavljen je Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2021. godinu. Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 1.000,00 kuna po iznajmljivaču, a do najviše 50% ukupnih troškova ulaganja i to za sljedeće aktivnosti: fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izrada video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (channel manager), izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr.). Cilj je podignuti kvalitetu prezentacije i promocije objekata u obiteljskom smještaju, a sve detalje naši iznajmljivači mogu naći ovdje.


Nadalje, TZG Crikvenice pokreće projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica će privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućiti korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu.  Karticu će moći preuzeti registrirani privatni iznajmljivači, a koji su evidentirani u sustavu eVisitor i koji nemaju nepodmirenih obveza prema TZG Crikvenice. Projekt za zamišljen kao dugoročan, a kartica će se moći preuzeti u TIC-u Crikvenica od 1.6.2021. Do tad je moguće uključenje u projekt novih partnera koji nude proizvode i usluge za gradnju, uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu koje ovim putem pozivamo da nam se jave.


Nastavlja se animacija iznajmljivača i ostalih smještajnih objekata da se uključe u projekt Safe stay in Croatia. To je nacionalna oznaka sigurnosti koja se besplatno dodjeljuje dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i ostalima koji su dio lanca putovanja, poput iznajmljivača, hotela, kampova, prijevoznika, zračnih luka, kolodvora, nautičkih luka i marina, a koji se prijave u sustav te ispune prijamni obrazac kojim potvrđuju i jamče poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Između ostalog, uvjet koji objekti u domaćinstvu moraju ispunjavati je osigurati sigurnosni komplet za svoje goste (Safety Kit - zaštitne maske, rukavice, dezinficijens). Svim iznajmljivačima, koje se uključe u projekt,  TZG Crikvenice omogućit će besplatne početne sigurnosne komplete (Safety kit-ove) u količini sukladno broju smještajnih jedinica. Početni besplatni sigurnosni kompleti će se moći preuzeti u TIC-u Crikvenica od 25.5.2021. godine.

 

O svim navedenim aktivnostima više informacija može se saznati slanjem upita na info@tzg-crikvenice.hr ili osobnim dolaskom u TIC-u Crikvenica, Trg Stjepana Radića 1c te na telefon (0)51 241-051 u radno vrijeme ponedjeljak-petak 8:00-15:00 sati i subotom 8:00-13:00 sati.

5
Average: 5 (1 vote)