8. CIHT konferencija

12. stu. 2020. - 13. stu. 2020.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
09:00

 

8. CIHT konferencija u potpuno novom izdanju!


Crikvenica International Health Tourism konferencija održat će se osmi put zaredom, i to 12. i 13. studenog 2020. u virtualnom obliku. Zbog okolnosti pandemije koronavirusa, ova konferencija, koja je tradicionalno organizirana na crikveničkoj rivijeri, promijenit će svoj koncept te preći u potpuno online okruženje, biti će potpuno besplatna te će se moći pratiti putem nove CIHT mobilne aplikacije.
U cilju predstavljanja svjetskih trendova i europskih iskustava u zdravstvenom turizmu, njegovih marketinških mogućnosti te prezentiranja dostignuća Hrvatske i najboljih primjera iz prakse, ova dvodnevna konferencija ugostit će najpoznatije svjetske i domaće stručnjake iz područja zdravstva, turizma i marketinga. Na ovoj prestižnoj listi govornika nalazi se i dr.sc. Ivan Đikić, dr.med., koji će iz pozicije svoje struke i vlastitog iskustva, dati obol kompleksnoj temi utjecaja virusa na zdravstveni turizam.
Sve o 8. CIHT konferenciji možete pratiti na službenoj mrežnoj stranici konferencije ciht.com.hr, kao i na Facebook profilu CIHT Conference Crikvenica Croatia. Nemojte propustiti priliku za novim znanjima i pridružite se!

 

Kako biste sudjelovali na konferenciji, sve što trebate učiniti je preuzeti novu CIHT Conference mobilnu aplikaciju, koja je dostupna za iOS i Android uređaje. QR kod za preuzimanje aplikacije nalazi se niže, a nakon instaliranja, kreirajte svoj profil u aplikaciji (SIGN UP).
Putem ove aplikacije moći ćete pratiti oba dana konferencije te stupiti u kontakt s mnogim drugim domaćim i stranim sudionicima te na taj način ostvariti nove poslovne kontakte.
U mobilnoj aplikaciji CIHT Conference, kao i na službenoj mrežnoj stranici konferencije, možete pogledati program, kao i ovogodišnje predavače.

 

Više informacija

Pratite UŽIVO

No votes yet