TURISTIČKA KARTICA RIVIJERE CRIKVENICA – NOVI VINODOLSKI – VINODOL 2017. - POZIV

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

24. tra. 2017. - 02. svibnja. 2017.
Mjesto događanja: 
Riviera

Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i Turistička zajednica Općine Vinodolske općine će i u pripremi turističke 2017. godine realizirati projekt "Turistička kartica Rivijere Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol".

Turistička kartica će našim gostima koji su prijavili svoj boravak omogućiti popuste od 10 % na izletničke programe, ulaznice u muzeje i atrakcije, restorane te popust na autohtone suvenire.

Cilj projekta je:
-povećanje vanpansionske potrošnje
-povećanje posjećenosti (pogotovo ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija)
-dodatno promoviranje ponude rivijere
-istraživanje profila gosta i prilagođavanje ponude gostu vezano uz anketu koji ispunjava gost prilikom preuzimanja kartice.

Turističke zajednice će sa svima koji žele postati dio projekta potpisati poseban ugovor, kojim će regulirati međusobna prava i obaveze.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za projekt "Turistička kartica Rivijere Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol" da se do utorka, 2. svibnja 2017. jave lokalnoj turističkoj zajednici za dodatne informacije.

No votes yet