Ožujak - mjesec edukacija u turizmu

02. ožu. 2021. - 30. ožu. 2021.
Mjesto događanja: 
Riviera

 

Prije početka nove turističke sezone Turistička zajednica Grada Crikvenice će organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike. Cilj edukacija je usavršavanje i razvoj ljudskih potencijala u turizmu na području Grada Crikvenice i podizanje konkurentnosti što bi u konačnici trebalo doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

 • Prva edukacija održat će se 2. ožujka 2021. godine od 17:00 sati na temu: „Vođenje apartmana i kuća za odmor“ – predavač je Meri Čižmić Kraljević iz Interligo savjetovališta za obiteljski smještaj.
   
 • Druga edukacija nosi naziv „Izazovi poslovnog komuniciranja u turizmu u COVID vremenima“, a održat će se 9. ožujka 2021. godine u 17:00 sati – predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.
   
 • Treća edukacija pod nazivom „Marketinško udruživanje iznajmljivača“ održat će se u utorak 16. ožujka od 17:00 sati – predavač je Nedo Pinezić iz savjetovališta za iznajmljivače Dantes.
   
 • Četvrta edukacija u ožujku nosi naslov „Ljubaznost na više načina“, koja će se održati 23. ožujka 2021. godine u 17:00 sati, a predavač je Svjetlana Ranek Franjul.
   
 • Posljednja edukacija pod naslovom „Edukacija za davatelje turističkih usluga za stvaranje doživljaja kroz animaciju“,  je prvenstveno namijenjena hotelijerima, a održat će se 30. ožujka 2021. godine od 10:00 sati. Predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.


Sve navedene edukacije će se održavati putem online platformi, a za svaku od njih dobiti ćete poseban poziv putem e-maila te ćete se tada moći i prijaviti.
 

ZA SUDJELOVANJE U EDUKACIJI POTREBNO JE IZVRŠITI PRIJAVU!

PRIJAVITE SE SLANJEM E-MAILA SA SADRŽAJEM:
IME, PREZIME, KONTAKT i TEMA EDUKACIJE
NA ADRESU: tea@tzg-crikvenice.hr

Veselimo se Vašem odazivu i želimo Vam što uspješniju 2021. turističku godinu.

 

No votes yet