Adventska čarolija u Crikvenici

01. pro. 2020. - 01. sij. 2021.
Mjesto događanja: 
Riviera

 

Crikvenica je postala prava blagdanska ljepotica uz predivnu dekoraciju i pregršt lampica.

Iako ove godine neće biti programa, božićna glazba i uređenje grada zasigurno će vas razveseliti stoga Vas pozivamo u šetnju Preradovićevom ulicom, Trgom Stjepana Radića i prekrasnom Šumom djeda Božićnjaka. Vidimo se!

 

 

[ČAROBNI BOŽIĆ U BOUTIQUE HOTELU ESPLANADE]

Provedite opuštajuće blagdanske trenutke na moru, uživajte u veseloj blagdanskoj atmosferi i razmazite se delicijama koje smo za Vas pripremili.

Boutique hotel Esplanade prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten je na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, svega nekoliko stotina metara od središta Crikvenice.

Esplanade nudi vrhunsku uslugu te jedinstven i nezaboravan doživljaj, uz individualan pristup svakom gostu.. Svim gostima nudi se mogućnost besplatnog posluživanja doručka i večere u intimi hotelske sobe kako bi se i u ovim specijalnim uvjetima mogli neometano opustiti. Holistička spa oaza hotela nudi jedinstvene tretmane za njegu tijela i duha.

Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Detalje o posebnoj božićnoj ponudi hotela Esplanade koja vas nikako neće ostaviti ravnodušnima možete pronaći ovdje.

 

Ugostiteljski objekti s ponudom "to go" i dostavom

Advent u Crikvenici

No votes yet