U SUBOTU TRADICIONALNA JAKOVARSKA VESLA

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

15. srp. 2017.
Mjesto događanja: 
Jadranovo
Vrijeme početka: 
17:30

Znate li koje će mjesto na Rivijeri Crikvenici biti najveselije tijekom vikenda?
Bit će to zasigurno Jadranovo, jer će se u subotu, 15. srpnja 2017., održavati zabavno-sportsko događanje koje su mnogi s nestrpljenjem očekivali punih godinu dana. Riječ je o tradicionalnom i posebnom događanju, čije je ime Jakovarska vesla, a njime svake godine najčešće počinju i dani posvećeni Sv. Jakovu, zaštitniku Jadranova.

Subotnje će poslijepodne donijeti uzbuđenje na kopnu i na moru. Međutim, nešto će zanimljivije ipak biti u akvatoriju, gdje će se odvijati napeta i dinamična utrka, koju će pažljivo promatrati mnoštvo vjernih navijača, posjetitelja i, naravno, suci.
Ovo natjecanje u veslanju iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja i gledatelja. Sudionici su raznolike ekipe – muške, ženske, dječje, domaće ekipe po naseljima i one čiji su sudionici gosti. Natjecatelji veslaju u barkama s područja Tunere do uvale Grabrova i natrag do rive Mulina.

Želite li postati dio ove vesele tradicionalne priče? Za početak, okupite ekipu (maksimalno tri osobe) i pripremite barku i vesla, a prijave se vrše do subote (15. srpnja) do 17:30 sati, i to na broj mobitela: 098 180 0830. Kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna, a svaki sudionik dobiva majicu, hranu i piće. Od dodatne opreme sa sobom treba ponijeti i dobru volju, a ovo sjajno događanje garantira puno smijeha, zabave i ugodnog druženja.

Okupljanje i prijava sudionika je od 17:30 sati na Tuneri u Jadranovu. Start utrke je u 18:30 sati na Tuneri, a cilj je riva Mulina. Nakon natjecanja slijedi proglašenje pobjednika, a zatim na rivi započinje ribarska fešta uz Tamburaški sastav "Baruffa", koja će potrajati do kasno u noć.

Dođite na Jakovarska vesla! Neovisno o tome hoćete li navijati ili biti među spretnim veslačima, čeka vas puno zabave i odlična atmosfera!

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon jakovarska_vesla_2017_plakat.pdf389.78 KB
No votes yet