Jakovarska vesla 2019.

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

21. srp. 2019.
Mjesto događanja: 
Jadranovo

Jadranovo će biti najveselije mjesto crikveničke rivijere. Bit će jednako zanimljivo na kopnu i na moru. No, nešto će veće uzbuđenje ipak vladati u akvatoriju, gdje će se odvijati dinamična utrka, praćena budnim okom vjernih navijača i sudaca.

Održat će se tradicionalno događanje "Jakovarska vesla", koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja i posjetitelja. Riječ je o natjecanju u veslanju, čiji su sudionici uistinu šarolike ekipe, od muških, dječjih i ženskih pa do domaćih ekipa po naseljima i gostiju. Veseli natjecatelji veslaju u barkama s područja Tunere do uvale Grabrova i natrag do rive Mulina.

Nakon natjecateljskoga dijela, slijedi proglašenje pobjednika, a zatim na rivi započinje ribarska fešta, što znači samo jedno - opuštena zabava do kasno u noć

Pridružite nam se na ovogodišnjim Jakovarskim veslima! Nije važno hoćete li pobijediti, jer čeka vas opuštena atmosfera, zabava i ugodno društvo! Zavoljet ćete ovo zabavno-sportsko događanje i marljivo vježbati do sljedeće godine.

 

No votes yet