Sportsko rekreativni centri

SPORTSKE DVORANE

Idealno mjesto za sportske pripreme
Dobre klimatske predispozicije i sportska infrastruktura omogućili su Crikvenici razvoj sportskog turizma i van sezone. Dvije polivalentne sportske dvorane zahvaljujući opremljenosti omogućavaju održavanje treninga mnogih klubova domicilnog stanovništva i zadovoljavaju sve potrebe za održavanje međunarodnih sportskih natjecanja. U Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici su mjesto za postizanje sportskih ciljeva pronašli mnogi nogometaši, rukometaši, košarkaši, stolnotenisači, odbojkaši, sportaši borilačkih sportova, ali i rekreativci koji se žele tu i tamo dobro oznojiti uz fitness i aerobik. Nedaleko od centra Crikvenice nalazi se i dvorana Srednje škole dr. Antuna Barca, koja je zbog svoje veličine idealna za održavanje treninga košarke, odbojke i stolnog tenisa. Aktivnim je sportašima dvorana na raspolaganju od polovice lipnja do kraja kolovoza.

Sportski seminari
Uz dvije dvorane, u sklopu Gradske sportske dvorane Crikvenica nalazi se i prostorija za sastanke za prihvat do 40 osoba, koja je idealna za određivanje strategija, analiziranje utakmica i pripremanje za ostvarivanje ciljeva, a može poslužiti i kao prostorija za održavanje konferencija za novinare.

Sportske reference za svaku pohvalu
Reprezentativne selekcije Hrvatskoga košarkaškoga saveza (HKS) i Hrvatskoga rukometnoga saveza (HRS) u crikveničkoj sportskoj dvorani svake godine obavljaju pripreme za najveća natjecanja. U nekoliko navrata su na pripremama u Crikvenici bili najbolji hrvatski odbojkaši i odbojkašice te brojne reprezentativne selekcije iz drugih zemalja - seniorske košarkaške reprezentacije Australije, Novog Zelanda, Irana, Rusije, rukometne reprezentacije Norveške, Kuvajta, Saudijske Arabije, odbojkaška reprezentacija Rusije i mnoge druge. Od većih klubova pripreme su u Crikvenici imali košarkaši Cibone, Zadra, Zagreba CO, rukometaši Zagreba CO, rukometašice Viborga i dr.

Natjecanja od velikog značaja
Seniorska košarkaška reprezentacija Hrvatske ovdje je igrala utakmice protiv Rusije, Australije, Novog Zelanda, Švedske, Bosne i Hercegovine, rukometna reprezentacija protiv Poljske i Norveške, odbojkaška reprezentacija protiv Rusije itd.
Svake godine, u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica održavaju se brojna natjecanja, prijateljske i pripremne utakmice, najveći turnir košarkaša veterana Old stars Zagreb, a u novije vrijeme i veteranski rukometni turniri. Godine 2010. Crikvenica je bila domaćin jedne skupine Europskoga prvenstva košarkaša U-20. Osim njih, često se održavaju razna europska, mediteranska i državna natjecanja mažoretkinja, a i natjecanja iz brojnih drugih sportova.

 

GRADSKA SPORTSKA DVORANA CRIKVENICA
Kotorska 15, Crikvenica
+385 51 781 496
www.ekomurvica.hr
 

DVORANA SREDNJE ŠKOLE DR. ANTUNA BARCA CRIKVENICA
Zidarska 4, Crikvenica
+385 51 241 202
ss-crikvenica-501@skole.t-com.hr
www.ss-abarca-crikvenica.skole.hr

 

SPORTSKO-REKREATIVNI CENTRI

Želite se rekreirati, a ipak ne želite potrošiti previše vremena za hodanje od točke A do točke B? U potpunosti vas razumijemo. Crikvenička rivijera nudi nekoliko sportskih centara koji sportašima omogućavaju uživanje u brojnim sportskim aktivnostima.

Pronađite idealan dnevni termin kako biste s prijateljima uživali u:

  • partiji tenisa
  • nogometu
  • odbojci na pijesku
  • mini golfu
  • badmintonu
  • stolnom tenisu

Zbog svojih kvalitetnih terena i sportskih sadržaja, centri su pogodni za organiziranje sportskih natjecanja, priprema sportaša i ostalih profesionalnih sportskih aktivnosti.

 

SPORTSKI CENTAR OMORIKA
Gajevo šetalište bb, Crikvenica
+385 99 5241 806

 

SPORTSKI CENTAR JELIČIĆ
Strossmayerovo šetalište bb, Crikvenica
+385 92 306 2036

 

SPORTSKI CENTAR NERVUS
Kačjak bb, Dramalj
+385 99 5241 806

 

FITNESS CENTAR FIT4LIFE
Kralja Tomislava 111, Crikvenica (Hotel AdTurres)
+385 99 707 0707

 

FITNESS CENTAR CONCEPT GYM
Kotorska 15, Crikvenica (Gradska sportska dvorana)
+385 91 579 9191

 

FITNESS STUDIO MOVE UP
Kotorska 8, Crikvenica
+385 98 216 568

 

ADRENALIN PARK
Milovana Muževića bb, Crikvenica
+385 98 259 755, +385 98 240 794
adrenalinparkcrikvenica@gmail.com
www.adrenalinpark.eu

0
No votes yet