Ronjenje

Istraživanje morskog svijeta

Nikada niste ronili, a baš biste željeli probati? Ili se bavite aktivno ronjenjem i ljeto je idealna prilika da istražite morsko dno? Bilo da pripadate jednom ili drugom profilu turista, istraživanje podmorja je kao da ulazite u neki drugi svijet, u kojem vladaju druga pravila.
Podmorje crikveničke rivijere zaista je posebno. Međutim, svakako vam preporučujemo da u tu avanturu ipak ne krećete sami, nego da se prepustite u ruke vrsnih ronioca.
Dva vrsna ronilačka centra u svojoj ponudi nude razne aktivnosti i usluge, kao što su: škola ronjenja, zaroni, savjetovanja, probni uron, snorkeling izleti brodom, najam i servis opreme, pomoć prilikom eventualnih nezgoda, ronilački izleti brodom (za ronioce i neronioce), trgovina ronilačke opreme i opreme za plivanje, najam ronilačke opreme, punjenje ronilačkih boca (zrak i nitrox), usluge servisiranja ronilačke opreme, najmodernije kompresore te uređaje za kontrolu kvalitete zraka, skladište za odlaganje opreme ronilačkoga centra i gostiju te dio za odlaganje privatnih predmeta i multimedijalnu učionicu za tečajeve. Postoji i mogućnost organiziranja smještaja za ronioce.

 

Ronilački centar Mihurić

Za pravi adrenalinski izlet, tu je ronilački centar Mihurić koji se nalazi u Selcu. Na dnevnoj bazi organizira brojne ronilačke avanture, uz uključeni izlet brodom, što je idealno za one koji nikada nisu ronili, ali i sve kojima je ronjenje posebna strast.
Centar organizira tečajeve za djecu i odrasle po programu PADI te tečajeve za instruktore, i to na hrvatskome, engleskome, nizozemskome, njemačkome i talijanskome jeziku.

Kontakt:
RONILAČKI CENTAR MIHURIĆ
Šetalište Ivana Jeličića bb, Selce (Uvala Slana)
+385 51 765 462; +385 99 216 9444
info@mihuric.hr
www.mihuric.hr

 

Dive city

"Dive City" se nalazi u Crikvenici, a osnovali su ga vrsni ronioci koji su iskoristili svoje sposobnosti planiranja odmora i poznavanja podmorja te omogućili gostima da aktivno prožive svoj odmor. Centar organizira tečajeve za djecu i odrasle po programu PADI i SSI.
Osim navedenoga, Dive City nudi i ostale usluge: najam broda s posadom za jednodnevne izlete, izlete brodom, panoramske izlete, organizaciju i prodaju turističkih paketa i aranžmana te izletničkih programa.

Kontakt:
DIVE CITY TRAVEL
Braće Buhoffer 18, Crikvenica
+385 51 784 175, +385 91 572 4776
info@divecity.net
www.divecity.net

 

0
No votes yet