Probaj, nauči, uživaj...

 

Odmor i uživancija idu ruku pod ruku zajedno. No, prilika je to i da usvojite nova znanja i vještine. Najbolji način je da iz prve ruke saznate kako se nekad živjelo, radilo i zabavljalo. Ako volite sport i rekreaciju, tijekom ljetnih mjeseci ćete uživati u ribarenju, jedrenju, boćanju, teniskim, stolnoteniskim i ostalim turnirima koje organiziraju vaši domaćini. Postavite si novi izazov i sudjelujte na jednome ili sva tri maratona na Rivijeri Crikvenici.

Za početak, u proljeće upregnite dva kotača na biciklističkom, ljeti plivajte na maratonu Šilo-Crikvenica, jednome od najstarijih plivačkih maratona na Jadranu, a koncem jeseni pojurite ususret zimi na trkačkom maratonu.

Gurmani, za vas smo pripremili zanimljive radionice, poput kuharskih u sklopu raznih manifestacija (Tjedan plave ribe, Ribarski tjedan itd.), na kojima ćete naučiti pripremati neka od tradicionalnih jela ovoga kraja i usput se dobro zabaviti. Ako pak želite isprobavati nove specijalitete u vlastitom domu, tu je "Kuharica našeh non", čiji će tradicionalni recepti oduševiti vaše goste.

Danima kada povijest i zabava "žive" na ulicama i sa sobom nose nesvakidašnje radionice žongliranja ili hula-hupa, kreativne likovne i brojne ostale radionice, jednako se vesele mali i veliki. Tu priči nije kraj, stoga nas redovito pratite, jer u našem se programu uvijek krije početak vaših najboljih doživljaja.

0
No votes yet