Poslovna klasa - Villa Ružica

Kompleks "Vila Ružica" se nalazi uz gradsku plažu u Crikvenici, u blizini centra grada. Sastoji se od centralnoga objekta "Vila Ružica", depandanse "Vila Coltelli" te 3 paviljona. "Vila Ružica" ima 14 soba i 6 apartmana, "Vila Coltelli" 10 soba i 6 apartmana, a svaki od paviljona ima 6 soba. Nudi raznovrsne sadržaje, kao što su: à la carte restoran, ljetna terasa s pogledom na otok Krk, aperitiv bar, salon, internet cafe, iznajmljivanje bicikala te kongresna dvorana pogodna za održavanje svih vrsta skupova.

U hotelskim objektima se nalaze dvije konferencijske dvorane:

1. Dvorana "Ružica" može primiti 120 posjetitelja. Multifunkcionalna je, jer se može urediti u theatre, classroom i board-room stilu te fizički podijeliti u tri manje dvorane za poslovne  radionice. Dvorana je organizirana za što efikasnije vođenje poslovnih prezentacija, kongresa ili sastanaka, a na raspolaganju je i sva potrebna oprema.

2. Dvorana "Coltelli" može primiti do 50 sudionika (kino stil) te je pogodna za manje skupove, sastanke ili poslovne radionice.

Hotel raspolaže svom potrebnom tehničkom opremom za održavanje seminara te je, ukoliko gosti koriste usluge smještaja, ne naplaćuje.

 

Hotel Vila Ružica
Bana Jelačića 1, Crikvenica
+385 51 241 959, +385 51 781 600
vila.ruzica@ri.t-com.hr
www.vila-ruzica.hr

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon Specifikacije dvorane117.14 KB
0
No votes yet