VIKEND U ZNAKU SV. NIKOLE

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

Mjesto događanja: 
Crikvenica

Pred nama je još jedan veseli adventski vikend u Crikvenici, i to u znaku sv. Nikole. Zabava počinje već u petak, 5. prosinca, kada će u jutarnjim satima sv. Nikola posjetiti škole i vrtiće na crikveničkoj rivijeri. U 16 će sati Adventski park u Crikvenici ukrasiti vrijedni i maštoviti mališani, i to ukrasima koje su sami izradili, a potom će zasvirati i zapjevati Gradski zbor "Raspjevani slavuji" i dječji bend "Jao...ups".
U subotu, 6. prosinca, na Veloj paladi u Crikvenici će u 9 h ribari pržiti ribice, a u Adventskome parku posjetitelje čekaju slatka i mirisna iznenađenja na Sajmu kolača. U 10 h će se ispred parka zaustaviti veseli vlakić, a djeca će sve do 12 sati moći uživati u besplatnoj vožnji ulicama grada i druženju sa sv. Nikolom.  U Adventskome će parku, također u 10 h, započeti besplatna Božićna predstava za djecu (u slučaju kiše, održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani), u 11 h počinje fotografiranje sa sv. Nikolom, a najzabavnije će biti u 16 h, kada kreće uzbudljivi lov na poklone. Slijedi nova priča iz davnine te zabavni glazbeni program.
Adventska događanja će nam uljepšati i nedjelju,  u 11 h na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici početi će zabavni program "Mali vatrogasci". Djeca će se moći okušati u ulozi vatrogasca i fotogafirati u vatrogasnom vozilu. Poslijepodne je pak rezervirano za novu crikveničku legendu, i to o ukletoj djevojci-zmiji, nakon čega će Adventski park biti rezerviran za zabavni program "Veseli rasplesani penzići".
Slijedi mali predah do srijede, 10. prosinca, kada će u 18 sati u Gradskoj galeriji u Crikvenici biti otvorena skupna izložba "Božić u Gradskoj galeriji Crikvenica: Korak do sutra", koja će umjetnike i posjetitelje odvesti na zajedničko likovno putovanje u budućnost.

Veselite se s nama na "Adventu u Crikvenici"!

No votes yet