Testiranje na COVID-19 u Crikvenici

24. kol. 2020.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

Od danas je i u Crikvenici moguće testiranje na COVID-19. Uslijed propisanih mjera susjednih i drugih europskih država koje se primjenjuju kako na hrvatske tako i strane državljane prilikom prelaska državne granice Republike Hrvatske, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko goranske županije u suradnji s Domom zdravlja Primorsko goranske županije, a uz organizacijsku i financijsku pomoć Grada Crikvenice privremeno je proširio kapacitete za testiranje na COVID-19 i na područje Grada Crikvenice.

U navedenu svrhu, posebno pripremljeni i prilagođeni montažni objekt, smješten je u stražnjem dvorištu Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Crikvenica, Kotorska ulica bb, a s radom je danas, 24. kolovoza 2020. godine.

Uzimanje uzoraka provodit će se radnim danom, od ponedjeljka do petka, uz prethodnu telefonsku najavu na broj: 051/241-055, od 8,00 do 12,00 putem kojeg će se dogovarati sve potrebne pojedinosti oko uzimanja uzoraka i dostave nalaza, a cijena testiranja iz uzorka nazofarinksa RT- PCR metodom molekularne dijagnostike iznosi 698,21 kn.

Pri dolasku na testiranje obvezno je nošenje zaštitne maske.

3
Average: 3 (1 vote)

Lokacija