Proljeće rekreacije u Crikvenici - Program trećeg vikenda

15. svi. 2021. - 16. svi. 2021.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
8:00

 

SUBOTA 15.05.2021.

8:00 h
Trening u prirodi sa Move up with us – Ljubavna cestica

Ljubitelj ste prirode, volite trenirati, ili pak oboje? Pridružite nam se na treningu na otvorenom koji ćemo odraditi prelazeći jednu od najljepših šetnica naše Crikvenice. Trening je prilagođen svim dobnim skupinama, a bit ćete vođeni od strane iskusnih trenera iz Fitness studia Move up. Čeka Vas aktivna šetnja obogaćena vježbama s vlastitom težinom duž cijele staze.
Okupljanje je u 7.45 na parkingu iza supermarketa Plodine (ispred Fitness studia Move up), a polazak je u 8 sati. Preporučamo adekvatnu obuću i bočicu vode.

9:00 h
Joga na plaži - Dan obitelji - OTKAZANO ZBOG LOŠEG VREMENA

Opustite svoje tijelo i duh uz vođene joga vježbe na crikveničkom gradskom kupalištu pod vodstvom Jelene Brozović, članice udruge Kušac iz Crikvenice.
Vježbe počinju u 9:00 sati na crikveničkom gradskom kupalištu, pored restoran bara Sabbia
Pridružiti se mogu svi bez obzira na iskustvo. Sat će biti prilagođen grupi i nije potrebno nikakvo predznanje o jogi. Sve što vam je potrebno jeste prostirka i udobna odjeća. Ukoliko se nikada niste susreli sa jogom ovo je izvrsna prilika da doživite iskustvo mira i opuštenosti te započnete svoj dan na najbolji mogući način.

 

NEDJELJA 16.05.2021.

10:00 h
Upoznajte rivijeru biciklom

Doživite Rivijeru Crikvenica na poseban način u ovoj vođenoj biciklističkoj turi uz stručnog vodiča gospođu Aleksandru Domijan.
Polazak je u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića, a očekivano trajanje biciklističke ture je 2  sata
Tura je namijenjena rekreativcima s malom do umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu laganim tempom svladati  nezahtjevan teren i duljinu između 20 i 30 kilometara. Obići će se sva 4 mjesta rivijere – Crikvenica, Selce, Jadranovo, Dramalj, uglavnom ravan teren s vrlo malo uspona i gotovo sve je vožnja po asfaltu.

10:30 h
Interpretacijska šetnja – „Kad ste bili u... Dramlju?“

Otkrijte ljepote, znamenitosti i ribarsku povijest Dramlja u ovoj poučnoj šetnji uz vodiča interpretacijskih šetnji, gospođu Marijanu Mužević.
U šetnji će se obići lučica Pazdehova, toš, ribarska kućica, tvornica ribljeg brašna, kapelica, križ i druge znamenitosti Dramlja.
Polazak je u 10:30 sati kod crkve svete Jelene u Dramlju, očekivano trajanje šetnje je 2 sata, a preporučamo prikladnu obuću za hodanje.
 

Za sudjelovanje je najbitnija dobra volja i želja za druženjem i uživanjem u prirodnim ljepotama Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Selca i zelenog zaleđa Vinodola te obavezna prijava na e-mail:  prijava@tzg-crikvenice.hr ili osobno u Turističko-informativnom centru Crikvenica (Trg Stjepana Radića 1c).


Pogledajte cijeli program Proljeća na Rivijeri Crikvenica.

Proljeće na Rivijeri Crikvenica

 

No votes yet