Proljeće rekreacije u Crikvenici - Program petog vikenda

29. svi. 2021. - 30. svi. 2021.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
8:00

 

SUBOTA 29.05.2021.

8:00 h
Trening u prirodi sa "Move up with us"

Ljubitelj ste prirode, volite trenirati, ili pak oboje? Pridružite nam se na treningu na otvorenom koji ćemo odraditi prelazeći jednu od najljepših šetnica naše Crikvenice. Trening je prilagođen svim dobnim skupinama, a bit ćete vođeni od strane iskusnih trenera iz Fitness studia Move up. Čeka Vas aktivna šetnja obogaćena vježbama s vlastitom težinom duž cijele staze.
Okupljanje je u 7.45 na parkingu iza supermarketa Plodine (ispred Fitness studia Move up), a polazak je u 8 sati. Preporučamo adekvatnu obuću i bočicu vode.
Prijave na: prijava@tzg-crikvenice.hr

9:00 h
Joga na plaži

Opustite svoje tijelo i duh uz vođene joga vježbe na crikveničkom gradskom kupalištu pod vodstvom Jelene Brozović, članice udruge Kušac iz Crikvenice.
Vježbe počinju u 9:00 sati na crikveničkom gradskom kupalištu, pored restoran bara Sabbia
Pridružiti se mogu svi bez obzira na iskustvo. Sat će biti prilagođen grupi i nije potrebno nikakvo predznanje o jogi. Sve što vam je potrebno jeste prostirka i udobna odjeća. Ukoliko se nikada niste susreli sa jogom ovo je izvrsna prilika da doživite iskustvo mira i opuštenosti te započnete svoj dan na najbolji mogući način.
Prijave na: prijava@tzg-crikvenice.hr

10:00 h
Doživite rivijeru s mora - vožnja supom / kajakom

Doživite Rivijeru Crikvenica na jedan sasvim poseban način – kroz vožnju supom ili kajakom.
Okupljanje je na plaži Grabrova u Jadranovu od 9:30 sati, gdje možete odabrati sup ili kajak, a vesla se prema Krčkom mostu do Črišnjeva. Ova aktivnost održat će se u suradnji i uz vodstvo Maura Lukšića, vlasnika obrta Rent by Mauro iz Jadranova.

Prijave na: prijava@tzg-crikvenice.hr

NEDJELJA 30.05.2021.

10:00 h
Sportska animacija na kotačima za djecu

Testirajte spretnost vaših mališana na 2, 3 ili 4 kotača ove nedjelje na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici.
Provedite aktivno prijepodne na zraku i savladajte poligon za bicikle, romobile ili role.
Poligon je primjeren djeci predškolskog i mlađeškolskog uzrasta, a početak je u 10:00 sati

Prijave na: prijava@tzg-crikvenice.hr

10:30 h
Interpretacijska šetnja - Kad ste bili u... Selcu?

Otkrijte ljepote, znamenitosti i povijest Selca u ovoj poučnoj šetnji uz vodiča interpretacijskih šetnji, gospođu Marijanu Mužević.
U šetnji će se obići crkva sv. Katarine i kapela sv. Josipa, Polača, Harmica, tunera, uvala Slana i druge znamenitosti Selca.
Polazak je u 10:30 sati u centru Selca kod izvora "Polača", očekivano trajanje šetnje je 3 sata, a preporučamo prikladnu obuću za hodanje.

Prijave na: prijava@tzg-crikvenice.hr


Za sudjelovanje je najbitnija dobra volja i želja za druženjem i uživanjem u prirodnim ljepotama Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Selca i zelenog zaleđa Vinodola te obavezna prijava na e-mail:  prijava@tzg-crikvenice.hr ili osobno u Turističko-informativnom centru Crikvenica (Trg Stjepana Radića 1c).

Pogledajte cijeli program Proljeća na Rivijeri Crikvenica.

Proljeće na Rivijeri Crikvenica

No votes yet

Lokacija