Proljeće rekreacije u Crikvenici - Program drugog vikenda

08. svi. 2021. - 09. svi. 2021.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

SUBOTA 08.05.2021.

10:00 h
Doživite rivijeru s mora – vožnja supom / kajakom


Doživite Rivijeru Crikvenica na jedan sasvim poseban način – kroz vožnju supom ili kajakom.
Okupljanje je na plaži Grabrova u Jadranovu od 9:30 sati, gdje možete odabrati sup ili kajak, a vesla se prema Krčkom mostu do uvale Črišnjeva. Ova aktivnost održat će se u suradnji i uz vodstvo Maura Lukšića, vlasnika obrta Rent by Mauro iz Jadranova.


10:30 h
Vježbom do zdravlja

Pokrenite svoje tijelo i duh u grupnoj vježbi disanja i treningu na otvorenom vježbalištu uz vodstvo stručnog osoblja Thalassotherapie Crikvenica.
Trening počinje u 10:30 sati na vježbalištu Thalassotherapie Crikvenica.

 

NEDJELJA 09.05.2021.

10:00 h
Tematska biciklistička tura – Photo Bike Tour


Ukoliko ste ljubitelj fotografije i vožnje bicikla, ova vođena biciklistička tura je kao stvorena za vas. Rivijera Crikvenica prepuna je zanimljivih motiva – od bogate antičke i srednjovjekovne baštine do prirodnih mediteranskih detalja.
Tura je namijenjena rekreativcima s malom do umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu laganim tempom svladati nezahtjevan teren i duljinu između 20 i 30 kilometara, a pod vodstvom biciklističkog vodiča Bojana Šenkinca.
Ruta: Crikvenica – Selce – Garavin – Zoričići – Stolnič – Kotor - Crikvenica
Okupljanje je na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici od 9:30 sati, a polazak u 10:00 sati.


16:00 h
Nordijsko hodanje – Ljubavna cestica

Pridružite nam se u organiziranom nordijskom hodanju najljepšom šetnicom na crikveničkom području, koje TZG Crikvenice organizira u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Crikvenica i KŠR Gorovo Opatija.
Okupljanje je u 15:45 na Trgu Stjepana Radića gdje će biti i podjela štapova za nordijsko hodanje svima koji nemaju vlastite. Polazak s trga je u 16 sati, a hoda se Ljubavnom cesticom sve do Kavranove stene. Preporuka je ponijeti adekvatnu obuću i bočicu vode, a sudjelovanje je na vlastitu odgovornost.

 

Pogledajte cijeli program Proljeća na Rivijeri Crikvenica.

Proljeće na Rivijeri Crikvenica

 

No votes yet