Produžen rok za prijavu - Hrvatska 365

30. ruj. 2014.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (dalje u tekstu: PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Crikvenička rivijera se nalazi među 22 destinacije koje su na temelju dostavljene  kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake  PPS destinacije  su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije  u periodu pred i posezone koje obuhvaća razdoblje  od  najmanje 15.5. do 30.6. i od 1.9. do  15.10. Za navedeno razdoblje posebno će se razvijati i promovirati turistički proizvodi: kultura, vino i gastronomija, aktivni odmor, biciklizam, zdravlje  i wellness, poslovna putovanja. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, biti će zaduženi proizvodni timovi koji će se formirati iz redova sudionika u projektu PPS destinacije Hrvatska 365.

Ukoliko se bavite turističkom i ugostiteljskom djelatnošću kojom realizirate poslovnu aktivnost u navedenom PPS razdoblju na području Crikveničke rivijere i ukoliko želite  biti sudionik u projektu PPS destinacije „Hrvatska 365“, molimo vas da pročitate „Pravila za dodjelu oznake PPS destinacije“  te  pravilno  ispunjenu „Izjavu PPS“  dostavite elektronskim putem na e-mail: info@tzg-crikvenice.hr  ili direktno u ured Turističke zajednice Grada Crikvenice, najkasnije do 30.9.2014. Prijave koje stignu nakon tog roka neće se uzeti u obzir.

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon Pravila za dodjelu oznake PPS destinacije315.37 KB
Microsoft Office document icon Izjava98 KB
No votes yet