Otvaranje "Škrinjice kulturnog blaga"

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

03. svibnja. 2013.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Bogati program u sklopu projekta „Škrinjica kulturnog blaga“, sufinanciranog iz programa „Europa za građane“ Europske unije, počinje sutra (petak), 3. svibnja 2013. u 18:00 sati na trgu ispred Gradske knjižnice u Crikvenici gdje će se održati prezentacija lokalnih gastronomskih specijaliteta. Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina i župan Općine Kidričevo Anton Leskovar. U glazbenome dijelu programa će nastupiti Klapa „Sv. Jelena“, Klapa „Kala“, tamburaška sekcija i zbor KUD-a „Martin Matetić“ iz Jadranova te tamburaški sastav „Baruffa“.
Cilj projekta „Škrinjica kulturnog blaga“, je prezentacija i valorizacija kulturne baštine Crikvenica i Kidričeva. U bogatome kulturnom programu od 3. do 14. svibnja sudjelovat će preko stotinu gostiju iz Općine Kidričevo. Sva događanja u sklopu projekta (prezentacije, okrugli stolovi, radionice…) otvorena su za javnost. Na događanjima koja se odvijaju i u jutarnjim i u popodnevnim satima osiguran je besplatan ručak za sve sudionike u Hotelu „Vila Ružica“.
Dođite i Vi i upoznajte bogatstvo naše kulturne baštine, razmijenite svoja iskustva i ideje s prijateljima iz Općine Kidričevo i zabavite se uz glazbu i ples kulturno-umjetničkih društava i sastava iz Crikvenice i Kidričeva!

No votes yet