Kvarner Expo - sajam

03. lip. 2022. - 05. lip. 2022.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

U Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića, će se 3. i 4. lipnja održavati „Kvarner Expo“, izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda. Nakon dvije godine pauze, nastavlja se tradicija.
Crikvenica je domaćin ovoga sajma koji organizira Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske obrtničke komore, Primorsko-goranske županije, Grada Crikvenice. Hrvatske turističke zajednice,  Turističke zajednice Kvarnera, Turističke zajednice Grada Crikvenice i hotelskog poduzeća „Jadran“ d.d.
Trg Stjepana Radića će biti idealno mjesto za izlaganje raznih izvornih suvenira i uporabnih predmeta, ukusnih domaćih proizvoda, slastica, vina, likera, rakija te brojnih drugih zanimljivih proizvoda.
Osnovni su ciljevi sajma profiliranje manjih proizvođača orijentiranih na proizvodnju autohtonih prehrambenih proizvoda ili suvenira, koji će dobiti priliku za promociju, izlaganje, prodaju i razmjenu iskustava. Posjetiteljima će pak biti pružena mogućnost degustacije i kupnje kvalitetnih proizvoda te upoznavanje s vrijednim dijelom hrvatske tradicije i specifičnostima koje naša zemlja nudi.
Svečano otvorenje sajma „Kvarner Expo 2022.“ je u petak, 3. lipnja u 12 sati.
Posjetite Crikvenicu i uživajte na sajmu „Kvarner Expo 2022.“ u centru grada! Opustite se i nagradite sebe i svoje najmilije maštovitim suvenirom ili ukusnim domaćim proizvodom.

Organizator: Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

No votes yet