U SUBOTU VESELA DAGNJADA U JADRANOVU

05. kol. 2017.
Mjesto događanja: 
Jadranovo
Vrijeme početka: 
18:00

Već je nekoliko godina zaredom početak kolovoza rezerviran za jedno opušteno zabavno-gastronomsko događanje u Jadranovu. Ime mu je Dagnjada, a održavat će se u subotu, 5. kolovoza 2017.

Veselo i opušteno društvo, opojni mirisi slasnih dagnji i primorska pjesma na najljepšoj prirodnoj pozornici – uz samo more – najkraće opisuju Dagnjadu.
Atmosferu će zagrijati sportsko-rekreativno događanje - Plivački maraton "1000 metara Svetoga Jakova", koji kreće u 16 sati.

Živahno i dinamično će u malome primorskom mjestu biti od poslijepodneva pa do kasno u noć. Tridesetak vrijednih i raznovrsnih natjecateljskih ekipa kuhara amatera počet će svoje gastro putovanje oko 17:30 sati, a okupit će se u uvali Grabrova. Kuhat će se ukusne svježe dagnje, a ekipe će se i ove godine potruditi da pogode pravu kombinaciju namirnica i zažina, kako bi okusi i mirisi bili još intenzivniji, a posjetitelji zadovoljni. Svaki će natjecateljski kotlić ponuditi pravu primorsku priču, a neke će ipak biti mrvicu bolje pa će zaslužiti da ih se proglasi najboljima.

Naravno, neće nedostajati ni odlične glazbe i plesa. Za zagrijavanje biti zadužen tamburaški sastav  "Baruffa", a nakon 22 h kreće poslastica za ljubitelje klapske glazbe, jer počet će nastup klape "Kontra".
Druženje, zabava, pjesma i ples potrajat će, naravno, do ranih jutarnjih sati.

Uživajte s nama u subotu, 5. kolovoza, na Dagnjadi u Jadranovu!
Pjesma i ples, ukusne dagnje, opušten ambijent uz more i zabava u ugodnom društvu učinit će vaš vikend još ljepšim...

No votes yet