SLAVI SE 120 GODINA TURIZMA U SELCU

02. kol. 2014. - 04. kol. 2014.
Mjesto događanja: 
Selce

Selce slavi čak 120 godina turizma!
Program povodom obilježavanja ove vrijedne obljetnice će trajati 3 dana, i to od 2. do 4. kolovoza 2014., a u njemu će jednako uživati odrasli i djeca, ljubitelji dobre glazbe i ukusnih specijaliteta.

U subotu, 2. kolovoza, će u 19 sati na rivi u sklopu "Primorske noći" biti ponuđeni izvorni i domaći proizvodi, originalni suveniri i rukotvorine.
U 20:15 će na Harmici u centru nastupati puhački orkestar iz Male Subotice u Međimurskoj županiji, a u 21 h će ekipe na rivi kuhati buzaru od dagnji u ugodnom društvu glazbenoga sastava "Klamaruša".
Nedjeljni program započinje u 20 h u galeriji "Stara škola" Selce otvorenjem izložbe replika povijesnih brodova izrađenih od šibica. Središnje gastro događanje "120 kila lignji za 120 godina turizma" je u 21 h na rivi, a istovremeno će svirati grupa "Dalmatino".
Sam Dan turizma, 4. kolovoza, slavit će se od jutra. U 10 h će na rivi u centru Selca domaćini, članovi ribolovnoga društva "Oslić", gostima nuditi besplatnu porciju slasne pržene ribe te čašu domaćega vina, a pjevat će "Trio Crikvenica".

U 20 sati započinje fešta na rivi uz grupu "Aurora". Pola sata kasnije iz selačke luke na panoramsku noćnu vožnju kreću barke osvijetljene feralima i ukrašene jasenovim granama, a na čelu morske povorke bit će veliki jedrenjak "Paša". Trodnevna će svečanost završiti ponoćnim vatrometom.

No votes yet