Druga edukativna radionica "DESTINACIJSKI MENADŽMENT"

29. stu. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
10.00

Turistička zajednica Grada Crikvenice postala je UHPA-ina domaća destinacija 2017./2018. te time pokrenula suradnju na razdoblje od godine dana.
Ova će suradnja, među ostalim, Rivijeri Crikvenici donijeti nove vrijednosti važne za daljnji turistički razvoj, a poseban naglasak želimo staviti na organizaciju četiriju besplatnih edukativnih radionica, čiji su glavni ciljevi kreiranje novih paket aranžmana i razvoj selektivnih oblika turizma.

Radionice su namijenjene svih turističkim subjektima, prvenstveno turističkim agencijama, ali i hotelijerima, ugostiteljima, gospodarskim subjektima koji sudjeluju u razvoju turističke ponude, zaposlenicima turističkih zajednica, jedinica lokalne samouprave, institucija u kulturi. Posebno važno je i sudjelovanje klubova i udruga, koji se bave razvijanjem ponude turizma posebnih interesa, organizatora izletničkih tura, raznih udruženja, poduzetničkih centara, LAG-a i sl. te svima koji su aktivni u zaštiti kulturnog nasljeđa na području Grada Crikvenice i okolice (društva u kulturi, ribolovna društva i dr.).
 
Rezultat održanih radionica će biti i posebna brošura na engleskome jeziku (naklada 10.000 primjeraka), a sadržavat će programe turističkih agencija (novi ili modificirani postojeći paket aranžmani povezani s ključnim turističkim proizvodima u destinaciji, posebni programi jednodnevnih ili višednevnih izleta...). Brošura će se dostaviti u čak 47 zemalja svijeta (putničkim agencijama, turoperatorima, organizatorima putovanja, turističkim medijima, hrvatskim predstavništvima), a njeno će online izdanje biti trajno dostupno na www.waytocroatia.hr, svjetskoj platformi www.issuu.com i UHPA-inoj mrežnoj stranici.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na drugu od četiri edukativne radionice (Destinacijski menadžment - koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i turističkih agencija na razvoju turističkih proizvoda, voditelj radionice Željko Trezner), koja će se održati u srijedu, 29. studenoga 2017. s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici (Preradovićeva 1).

Molimo vas da sudjelovanje potvrdite na info@tzg-crikvenice.hr, i to najkasnije do utorka, 28. studenoga.

Vjerujemo da ćete pronaći vlastiti interes, iskoristiti mogućnost da usvojite nova znanja i vještine, osmislite nove proizvode i oglašavate svoju ponudu, što će svakako utjecati i na bolje poslovne rezultate.

Slobodno animirajte i svoje kolege ili poslovne suradnike na sudjelovanje u radionici, osobito ako se nalaze u skupini djelatnosti koje možda nisu spomenute, a također doprinose specifičnoj turističkoj ponudi naše subregije Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol. Svi su dobrodošli na radionici.

No votes yet

Lokacija