Djelatnici s Rivijere Crikvenica najuspješniji u Hrvatskoj

Mjesto događanja: 
Crikvenica

I ove su godine djelatnici s područja Rivijere Crikvenica ostvarili veliki uspjeh u akciji Hrvatske turističke zajednice "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu". Najuspješniji u svojoj branši na razini Hrvatske u 2013. su Klaudio Domijan iz Dramlja, koji je osvojio nagradu u kategoriji "djelatnik u pomorskom prijevozu", dok je Dragutin Buneta iz Crikvenice najbolji taksist. Naši nagrađeni djelatnici su svoja priznanja preuzeli na svečanoj dodjeli na Danima hrvatskog turizma u Zadru, održanoj 25. listopada 2013.
A čime su to naši najuspješniji djelatnici zaslužili ova vrijedna priznanja?
Dragutin Buneta je većinu svog radnog vijeka, već više od trideset godina, posvetio turizmu i ugostiteljstvu. Dugi niz godina radi kao taksist u Crikvenici te dobiva brojne pohvale gostiju, prema kojima je iznimno ljubazan, susretljiv, korektan i topao i uvijek spreman na pomoć, ali i pružanje raznih informacija, kako bi se što lakše snašli i što ugodnije osjećali na području Rivijere Crikvenica. Svoj posao Dragutin radi s ljubavlju, strpljivo, odgovorno i precizno.

Klaudio Domijan već više od 15 godina sudjeluje u obogaćivanju turističke ponude Rivijere Crikvenica, nastavljajući dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Radi kao zapovjednik na brodu "My Elizabet", koji iz glavne crikveničke luke tijekom turističke sezone svakodnevno isplovljava i brojnim gostima Crikvenice i okolice pruža poseban ugođaj izleta brodom. Zahvaljujući njegovoj pozitivnoj energiji, veseloj naravi, komunikativnosti i ljubaznosti, izleti dobivaju još više na vrijednosti i zasigurno mnogima zauvijek ostaju u lijepom sjećanju.

Ovom prilikom još jednom čestitamo djelatnicima godine, Dragutinu Buneti i Klaudiu Domijanu.

No votes yet