Dan zdravlja

05. lis. 2019.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Zdravlje je naše jedino bogatstvo, a kako bi ga očuvali potrebno se o njemu i educirati. Stoga je Crikvenica, kako i priliči najuspješnijoj destinaciji zdravlja*, organizirala dan posvećen upravo zdravlju. Svim posjetiteljima bit će prezentirane crikveničke zdravstvene ustanove i udruge, a njihovi će timovi biti dostupni za sva Vaša pitanja. Tog će dana centar Crikvenice postati i veliko vježbalište na otvorenome pod budnim okom fitness trenera iz sportsko-edukativnog projekta „Aktivna Hrvatska“. Svakako nam se pridružite!

*Crikvenica je 2017. godine proglašena najuspješnijom destinacijom zdravlja u Hrvatskoj.

 

--

Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska prvi puta dolazi u Crikvenicu. Besplatni zajednički trening održat će se na Trgu Stjepana Radića u 11 sati. Međunarodno priznata trenerica Asja Petersen predstavit će Focus Point trening, a program će voditi Renata Sopek.

 

”Veselim se što prvi puta dolazimo u Crikvenicu, biser Kvarnera i što ćemo odraditi trening sa Crikveničanima. Želja nam je obići cijelu Hrvatsku, pokazati kako živjeti aktivno i preuzeti zdravlje u svoje ruke. Očekuje nas odličan trening koji ćete moći primijeniti u svakodnevnom životu. Pozivam sve da nam se pridruže u što većem broju!” – izjavila je ambasadorica projekta Renata Sopek.

 

Asja je pokretačica trenda pilates vježbanja u Hrvatskoj i vlasnica studija s najdužom tradicijom vježbanja pilatesa kod nas. Tijekom 30 godina karijere stekla je brojna znanja i vještine, a osmislila je i poseban sistem treninga koji naglasak stavlja na pokret i funkcionalnost tijela.  Dio svog znanja Asja će prenijeti i Crikveničanima na treningu koji se radi vlastitom tjelesnom snagom.

 

‘’Veselim se prilici da odradim trening u Crikvenici, sigurna sam da ćemo i ovaj put okupiti veliki broj vježbača.Trening Focus Point tehnike bit će prilagođen svima, tako da se nadam da će nam se pridružiti i mlade generacije, jer upravo je za njih najvažnije da nauče koliko je fizička aktivnost važna u očuvanju zdravlja!’’ – najavila je trening Asja Petersen.

Uz sam trening, vježbače će educirati i stručnjaci iz područja kineziologije i nutricionizma dok će liječnici Hrvatske liječničke komore vršiti mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a uz suradnju Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotany zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkenstiner Hotel&Spa iadera, Polinike Vaš Pregled i Sv. Katarina.

 

Za trening u Crikvenici možete se prijaviti putem službene
web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon DAN ZDRAVLJA5.56 MB
No votes yet

Lokacija