Cvjetno-slatki dani

21. ruj. 2017. - 24. ruj. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
10:00

Neodoljive boje cvijeća, mirisi raznovrsnih biljaka te slatka i osvježavajuća iznenađenja - najkraći je opis onoga što vas očekuje. Zabavan program za djecu i odrasle, originalne i ukusne slastice i suveniri, brojni korisni savjeti i kreativne ideje. Dani su to u kojima će posebno uživati ljubitelji prirode i slatkoljupci. Postoji li ljepši i opušteniji uvod u jesen?

U petak, 22. rujna, će se od 18 do 19:30 h u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održavati tečaj prirodnog vrtlarenja i zdrave hrane by Anino povrće, na kojemu će se moći naučiti nove vještine i usvojiti vrijedna znanja. Najzabavnije će svakako biti u subotu, 23. rujna, kada će u centru Crikvenice već od jutra biti zanimljivo. Tako će od 9 do 13 h biti organizirana prodajna izložba kolača i ostalih slastica, koje će svima uljepšati opušteni vikend. U 9 će sati krenuti i radionica izrade autohtonih slastica, a potom i glazbeni program uz "Pinky and the brain", dok će najmlađi uživati od 10 h uz prigodnu predstavu "Drvo ima srce". U večernjemu će se dijelu programa održati koncert mađarske grupe.

Nedjelja će započeti slatkom radionicom za djecu i odrasle u 9:30 h, zatim zabavnom animacijom za djecu, a u 16:30 h će centar Crikvenice biti veseliji zahvaljujući dječjoj cvjetnoj radionici by Anino povrće. Za glazbeni dio programa pobrinut će se veseli mladići iz tamburaškoga sastava "Mistral".

Dokumenti

No votes yet

Lokacija