USKORO DRUGO IZDANJE USPJEŠNE MANIFESTACIJE „MOJA MALA KALA“

19. srp. 2024. - 20. srp. 2024.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
20:00

 

U snu sretan svake noći, Crikvenicom ja ću proći,
jer je tamo moja kala, kala što mi radost dala…

Dušu grada čine ljudi, njihovi običaji, tradicija, kultura, gastronomija… Sve to, ali i puno više, predstavit će Crikvenica u drugom izdanju manifestacije „Moja mala kala“. Prošlogodišnja premijera ovog događanja izazvala je lavinu oduševljenja, kako među domaćim ljudima, tako i među posjetiteljima našega grada. O tome se pričalo mjesecima nakon „Moje male kale“, sve sa željom da traje više dana. Turistička zajednica Grada Crikvenice je, kao organizator, ispunila želje posjetitelja i omogućila da drugo izdanje „Moje male kale“ postane dvodnevna manifestacija, koja će se održati 19. i 20. srpnja.

Svaka će kala opet šaputati svoju priču, a dvorišta će se otvoriti za posjetitelje kao romantični vremeplovi. Na više nas lokacija očekuju glazbeni nastupi, prezentacije starih zanata i alata, crikveničke nošnje, ponuda crikveničkih gastro specijaliteta u kombinaciji s neizostavnom kapljicom vina, kreativna mjesta za fotografiranje, a i naši najmlađi mogu biti zadovoljni jer će uživati u radionicama, plesu, jahanju magaraca, predstavama, face paintingu i sličnim sadržajima.

Vidimo se uskoro na „Mojoj maloj kali“, kada centar zbivanja postaje stara gradska jezgra, romantične kale i dvorišta. Osluhnite i dopustite im da vam ispričaju svoje priče i tajne – svidjet će vam se!

No votes yet