SUTRA POČINJE 48. RIBARSKI TJEDAN U CRIKVENICI!

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

22. kol. 2014.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Sutra počinje 48. Ribarski tjedan u Crikvenici!
Od 23. do 30. kolovoza 2014. nas u sklopu jedne od najstarijih manifestacija, koja se organizira još od 1966. godine, očekuje raznovrstan i bogat zabavni, gastronomski, kulturni i sportsko-rekreativni program za sve generacije.

Cijeli će se tjedan izmjenjivati zabava i brojne aktivnosti na kopnu i moru, a mnoge će zasigurno razveseliti tematske gastro večeri, u sklopu kojih će svakoga dana zvijezda biti drugi morski specijalitet.
Već ćemo prvoga dana moći uživati u gastro delicijama te se zabaviti i opustiti uz sjajne glazbenike.
Svečano otvorenje 48. Ribarskoga tjedna je u subotu, 23. kolovoza u 20 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. No, dio programa počinje ranije. Subotnje jutro je rezervirano za najmlađe Crikveničane i goste. U 10 sati će na Trgu Stjepana Radića početi likovna radionica "Pronađi ribicu". Nakon što pokažu svoju maštovitost i uljepšaju centar grada kreativnim radovima, mali će se umjetnici zabaviti u igri potrage za ribicama te osvojiti prigodne darove.
U 18 sati na crikveničkome trgu počinje gastro program "Fešta od dagnji" te će se u velikoj posudi pripremati 200 kg dagnji. Nešto kasnije, oko 20 sati, iz crikveničke gradske luke krenut će vesela karavana "Ribarski tjedan", u sklopu koje će se posjetitelje počastiti besplatnom panoramskom vožnjom brodom. Bit će to jedinstveni doživljaj i upoznavanje crikveničke rivijere, uz ugodno druženje na svježem morskom zraku te ispreplitanje prekrasnih slika prirode.
Nakon otvorenja 48. Ribarskoga tjedna, na Trgu Stjepana Radića počet će zabava uz Harija Rončevića i grupu "Trend".  

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, subotnji će se program održati u nedjelju, 24. kolovoza 2014.

Pridružite nam se već ove subote na 48. Ribarskome tjednu u Crikvenici!
Kušajte ukusna i zdrava riblja jela, plešite, pjevajte i uživajte u bogatom programu! 
Dobro nam došli!

U privitku Vam dostavljamo program 48. Ribarskoga tjedna u Crikvenici.

Organizator 48. Ribarskoga tjedna je Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Županijska lučka uprava Crikvenica, "Eko-Murvica" d.o.o., Hyper dizajn, "Pavlomir" d.o.o. i Ožujsko pivo.
Suorganizatori su "Jadran" d.d. Crikvenica, "Krasnica" d.o.o., Muzej Grada Crikvenice, Centar za kulturu "Dr. Ivan Kostrenčić" Crikvenica, PŠRD "Arbun" Crikvenica, JD "Val" Crikvenica, Biciklistički klub "Crikvenica", KUD "Vatroslav Lisinski" Crikvenica i Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce".
Medijski pokrovitelji su Novi list, Radio Rijeka, "Izazov" i web portal Crikvenica Danas.
 

No votes yet