OBAVIJEST ZA 109. PLIVAČKI MARATON ŠILO – CRIKVENICA-50% POPUSTA NA KOTIZACIJU

Zbog epidemiološke situacije i ograničavanju društvenih okupljanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ovo događanje se otkazuje do daljnjega.

Mjesto događanja: 
Crikvenica

Plivački maraton Šilo – Crikvenica, najpoznatiji plivački maraton u Crikvenici i najstariji plivački maraton na Jadranu, tradicionalno se trebao plivati 15. kolovoza 2018., na blagdan Velike Gospe, zaštitnice Grada Crikvenice. 108. po redu, maraton je okupio rekordan broj prijavljenih natjecatelja, njih 490, ali kao što već znate – maraton je bio otkazan radi sigurnosnih razloga (snažna bura). Primili smo mnogo upita hoće li se maraton ipak održati do kraja ljetne sezone te smo vam dužni dati službeni odgovor – maraton će se plivati tek sljedeće godine.
U znaku dobre volje i želje da se naš i vaš maraton održi još mnogo desetljeća, svim plivačima 109. Plivačkog maratona Šilo-Crikvenica 2019. godine, koji su uredno platiti kotizaciju za 108. Plivački maraton, omogućit ćemo 50 % popusta na kotizaciju.
Ovim putem se želimo još jednom zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji 108. po redu Plivačkoga maratona Šilo – Crikvenica, a najviše našim strpljivim i hrabrim natjecateljima koje očekujemo i sljedeće godine u još većem broju.

No votes yet