ADVENT CRIKVENICA 2019

01. pro. 2019. - 30. pro. 2019.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

 

Ovog prosinca lokacija Adventskog parka u srcu Crikvenice zasjat će sasvim posebnim sjajem. Advent je na vratima, stoga, puno je razloga zbog kojih ove zime ne smijete propustiti - Advent u Crikvenici!
Kada se u Adventskom parku u Crikvenici otvore prozori blagdanskih kućica i upale božićne lampice, po šesti puta zaredom započet će Advent u Crikvenici. No ono što će Crikveničane i njihove goste tamo dočekati, bit će Advent u sasvim novom svjetlu, s puno novih razloga za dolazak i druženje!

 

Bit će to jedan "sasvim poseban Advent", a prije svega "100% romantični Advent", kako glasi novi slogan manifestacije, s ciljem da se istakne romantični karakter Crikvenice, kao i romantična atmosfera same manifestacije. A ovogodišnji Advent u Crikvenici bit će, kako najavljuju organizatori, doista "i poseban i romantičan"!

Slasni zalogaji i topli božićni napitci, puno dobre glazbe i atraktivnih koncerata, posebno novo uređenje parka, pozitivne emocije i ambijent garancija su "100% užitka", a sve to i puno više samo s jednom željom - da se svim Crikveničanima, ali i svim Riječanima i drugim stanovnicima Kvarnera, pa zašto ne i šire - pruži poseban doživljaj Adventa u jedinstvenome prostoru crikveničkoga Adventskog parka, pod starim pinijama, u srcu Crikvenice, s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more.

 

1
Average: 1 (1 vote)

Lokacija