Posljednji vikend u travnju u znaku Poslovnog uzleta i Festivala poduzetništva u Crikvenici

28. tra. 2017. - 29. tra. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

U Crikvenici će se 28. travnja u hotelu Omorika održati manifestacija Poslovni uzlet 2017. g. koju zajednički organiziraju Grad Crikvenica i Poslovni dnevnik. U sklopu Poslovnog uzleta će se održati panel diskusija na temu „Razvoj turizma u Crikvenici“ na kojoj će u društvu stručnjaka iz turističkih sektora sudjelovati i gradonačelnik Damir Rukavina. U  popodnevnim satima će se održati besplatna radionica Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti. Predavačica je Marija Kalinić iz tvrtke Eppur si muove koja je specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima te razvoj potencijala pojedinaca i timova. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da osiguraju svoje mjesto na radionici prijavom na linku: http://www.poslovni.hr/events/crikvenica-2017 .

Na radionici će se govoriti o svim aspektima kvalitetne usluge u radu s gostima, a poseban naglasak će biti na verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji u radu s gostima te komunikaciji s gostima u situacijama prigovora i reklamacija.

U subotu, 29. 4. 2017. g. će se na Trgu Stjepana Radića održati Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova koju suorganiziraju Grad Crikvenica i Večernji list u suradnji s LAG-om „Vinodol“ i TZG Crikvenice. Na Festivalu, koji je izložbeno-prodajnog karaktera, svoje će proizvode predstaviti brojni mali i srednji poduzetnici, OPG-ovi i obrtnici. U popodnevnim satima će se na Trgu Stjepana Radića održati i veliko gastro-kulinarsko događanje uz majstora kuhara Branka Ognjenovića i pomoć učenika ugostiteljskog smjera iz Srednje škole dr. Antuna Barca i profesora Nikolu Cossuttija. Nakon besplatne podjele slasnog brudeta koji će kuharski tim podijeliti posjetiteljima, slijedi zabavni dio manifestacije, koncert Ivana Zaka, koji počinje u 21 sat.

Pozivamo vas da se prijavite na besplatnu radionicu u sklopu Poslovnog uzleta, naučite nešto novo i zabavite se na Festivalu poduzetništva.

S veseljem vas očekujemo!

Dokumenti

PrilogVeličina
PDF icon Poslovni uzlet plakat1.1 MB
No votes yet

Lokacija