Old stars - turnir u košarci

23. svibnja. 2019. - 26. svibnja. 2019.
Mjesto događanja: 
Crikvenica

Tradicionalni međunarodni turnir veterana u košarci „Old Stars Zagreb“ ove će se godine održati u Crikvenici i to od 23. do 26. svibnja. Riječ je najdugovječnijem veteranskom košarkaškom okupljanju na našim prostorima koje se održava već 31. godinu zaredom. Mjesec dana prije početka turnira već je prijavljeno 14 ekipa, a zanimljivo je da su prijave stigle iz  5 različitih država. Uz devet hrvatskih ekipa prijavile su se tri ekipe iz Slovenije (Veterani Maribor, Kaja Grosuplje i Lenart), te po jedna iz Austrije (Gumpendorf Vienna), Italije (Liquid Old Boys Alassio) i BiH (Čelik, Zenica).


Rok za prijavu ekipa je otvoren do 15. svibnja, a za sudjelovanje se mogu prijaviti veteranske košarkaše družine u dobnim kategorijama 35+, 42+ i 50+  (muškarci) i kategorijama 30+ i 40+ (žene).

Organizator turnira je Prva udruga košarkaških veterana „Old Stars Zageb '89“ iz Zagreba, a suorganizator je hotelsko poduzeće „Jadran“ d.d. iz Crikvenice, uz pokroviteljstvo Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

 

No votes yet

Lokacija