CVJETNO-SLATKI DANI U CRIKVENICI

21. ruj. 2017. - 24. ruj. 2017.
Mjesto događanja: 
Crikvenica
Vrijeme početka: 
9:00

Kiša je najavila pozdrav od ljeta i polako nas već neko vrijeme uvodi u mirnije jesenje mjesece.
Na crikveničkoj se rivijeri priprema jedno opušteno i prigodno događanje – peti po redu Cvjetno-slatki dani, koji će se održavati od 21. do 24. rujna 2017.

Prekrasne boje cvijeća, mirisi raznovrsnih biljaka i neodoljiva slatka iznenađenja – najkraći je opis onoga što očekuje posjetitelje. Četiri dana ispunjena zabavnim programom za djecu i odrasle, ponudom originalnih i ukusnih slastica, kreativnih suvenira i cvijeća. Dani su to u kojima će posebno uživati ljubitelji prirode i slatkoljupci, ali i svi koji traže inspiraciju za uređenje doma i okućnice ili savjet kako pripremiti ukusne slastice kojima će razveseliti svoje najmilije.

Glavnina će se programa održavati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 9 do 19 h, biti Sajam cvijeća. Sva će četiri dana pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imati bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak najčešće biti raskošna čokolada ili osvježavajuće voće.

U petak, 22. rujna, će se od 18 do 19:30 h u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održavati tečaj prirodnog vrtlarenja i zdrave hrane by Anino povrće, na kojemu će se moći naučiti nove vještine i usvojiti vrijedna znanja. Najzabavnije će svakako biti u subotu, 23. rujna, kada će u centru Crikvenice već od jutra biti zanimljivo. Tako će od 9 do 13 h biti organizirana prodajna izložba kolača i ostalih slastica, koje će svima uljepšati opušteni vikend. U 9 će sati krenuti i radionica izrade autohtonih slastica, a potom i glazbeni program uz "Pinky and the brain", dok će najmlađi uživati od 10 h uz prigodnu predstavu "Drvo ima srce". U večernjemu će se dijelu programa održati koncert mađarske grupe.

Nedjelja će započeti slatkom radionicom za djecu i odrasle u 9:30 h, zatim zabavnom animacijom za djecu, a u 16:30 h će centar Crikvenice biti veseliji zahvaljujući dječjoj cvjetnoj radionici by Anino povrće. Za glazbeni dio programa pobrinut će se veseli mladići iz tamburaškoga sastava "Mistral".

Cvjetno-slatka kombinacija, guštanje u ljepotama prirode i slatkim zalogajima i zabavni program za cijelu obitelj. Postoji li ljepši i opušteniji uvod u jesen?
Čekamo vas na 5. Cvjetno-slatkim danima od 21. do 24. rujna u Crikvenici!
Dobro nam došli!

Dokumenti

No votes yet

Lokacija